Rivalitatea atinge cote maxime între chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu: ”Prietenia noastră ţine până la prima confruntare!”

Apropo.ro / 29.05.2018, 11:51
Rivalitatea atinge cote maxime între chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu: ”Prietenia noastră ţine până la prima confruntare!”
Luni seară, de la ora 20:00, prima confruntare pe echipe a sezonului 5 „Chefi la cuţite” dă naştere celui mai aprig război, iar tensiunea se resimte chiar înainte ca lupta culinară să înceapă. Cei trei chefi s-au bucurat până acum de spectacolul şi surprizele jurizărilor pe nevăzute, dar odată ajunşi în bucătărie, strategiile fiecăruia încep să îşi spună cuvântul. Sunt colegi, prieteni, dar nu uită că sunt şi trei adversari care luptă pentru acelaşi obiectiv, marele premiu al sezonului de poveste: “ Stadiul de prietenie ţine la noi până în prima probă de battle, apoi începe o adevărată nebunie.”, afirmă Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea intră în competiţie încrezător, pentru că în acest moment este cheful care deţine supremaţia sezoanelor câştigate. Şi pentru că încurajările nu îşi au loc între adversari, juratul a pregătit alături de echipa sa o surpriză pentru bucătarii în tunici galbene. Înainte ca proba să înceapă, chef Bontea îi va dărui un cadou special lui chef Scărlătescu în spirit de glumă, iar micile înţepături între rivali anunţă că şi în sezonul acesta lupta va fi una “la cuţite”: „Voi câştiga. Iar atunci când o fac nu am să râd de colegii mei, am să îi compătimesc. Am să le arăt mereu tunica galbenă.” Despre ce cadou este vorba şi care va fi reacţia lui Cătălin Scărlătescu, telespectatorii pot urmări luni seară pe Antena 1.
Rivalităţile încep să se contureze şi între cei 18 concurenţi, iar culorile echipelor alese sezonul acesta devin şi ele motiv de tachinări. Echipa galbenă e introdusă de echipele rivale sub numele de ,,lămâiţe”, sau ,,semne de începători”, dar bucătarii lui Cătălin Scărlătescu nu se tem să riposteze: “Lămâile astea o să vă acrească zilele de acum încolo!”. Ediţia din această seară aduce prima confruntare pe echipe din sezonul 5 “Chefi la cuţite”, primele emoţii ale jurizării cu invitaţi speciali, dar şi prima eliminare. De la ora 20:00, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu sunt pregătiţi să dea ultimele sfaturi şi indicaţii bucătarilor ce îi vor reprezenta în această competiţie, pentru că cel mai aprig război culinar va începe cu o probă care îi va surprinde pe toţi.