Rob Knox, actor in Harry Potter, a fost ucis

Apropo.ro / 25.05.2008, 15:11
Rob Knox, actor in Harry Potter, a fost ucis
Un tanar britanic, Rob Knox, ce detinea un rol secundar in viitorul Harry Potter. a fost injunghiat in timpul unei altercatii, in Londra.

Un tanar britanic, Rob Knox, ce detinea un rol secundar in viitorul Harry Potter, a fost injunghiat in timpul unei altercatii, in Londra.

Rob Knox, in varsta de 18 ani, a fost gasit injunghiat in timp ce incerca sa il apere pe fratele sau dintr-o incaierare, in afara unui bar (loc in care consumasera alcool si de unde iesisera batausii). Acestea sunt vorbele pe care politia le-a adresat presei.

Knox avea rolul lui Ravenclaw in filmul "Harry Potter And The Half-Blood Prince", cea de-a sasea parte a seriei, ce urmeaza a fi lansata in luna noiembrie a acestui an.

Warner Bros, compania care produce filmul, declara ca este socata de veste.

Knox a fost unul dintre cei cinci tineri care au fost dusi la spital dupa altercatie, spune politia. Printre cei prezenti a fost arestat un tanar de 21 ani, suspectat de omor.

Din declaratiile politiei reiese ca bataia nu pare a fi o reglare intre bande, dar ca mareste numarul violentelor si deceselor in randul tinerilor.

S-a intamplat sa fiti martorii unei asemenea intamplari si sa interveniti pentru a linisti spiritele?