Robbie Fowler a revenit la Liverpool

Apropo.ro / 27.01.2006, 10:01
Robbie Fowler a revenit la Liverpool
Atacantul echipei Manchester City, Robbie Fowler, a revenit la Liverpool, club la care s-a format și cu care a semnat un contract pâna la sfârșitul sezonului, a anunțat gruparea engleza, citata de AFP. Gruparea Liverpool va negocia un nou contract cu Fowler la

Atacantul echipei Manchester City, Robbie Fowler, a revenit la Liverpool, club la care s-a format și cu care a semnat un contract pâna la sfârșitul sezonului, a anunțat gruparea engleza, citata de AFP.

Gruparea Liverpool va negocia un nou contract cu Fowler la sfârșitul acestui sezon. Robbie Fowler ar putea evolua alaturi de Liverpool, miercuri, 1 februarie, în meciul cu Birmingham City, din campionatul Angliei.

Nascut în Toxteth, un cartier din centrul orașului Liverpool, Fowler, în vârsta de 30 de ani, a evoluat pentru prima data alaturi de FC Liverpool în 1992. Dupa ce a fost capitanul echipei engleze, în sezonul 2000/2001, în care Liverpool a câștigat Cupa UEFA, Cupa Angliei și Cupa Ligii Angliei, el a fost transferat, în noiembrie 2001, la Leeds United. În ianuarie 2003, Fowler a ajuns la Manchester City.

Mediafax