Robbie Fowler a semnat pentru FC Cardiff

Apropo.ro / 21.07.2007, 15:02
Robbie Fowler a semnat pentru FC Cardiff
Fostul international englez Robbie Fowler a semnat un contract pe doi ani cu formatia galeza FC Cardiff, care activeaza în liga a doua engleza, informeaza BBC. Atacantul englez era liber de contract dupa angajamentul cu Liverpool, încheiat la finalul sezonului trecut, si a mai avut

Fostul international englez Robbie Fowler a semnat un contract pe doi ani cu formatia galeza FC Cardiff, care activeaza în liga a doua engleza, informeaza BBC.

Atacantul englez era liber de contract dupa angajamentul cu Liverpool, încheiat la finalul sezonului trecut, si a mai avut oferte din partea clubului Leicester si a gruparii australiene FC Sydney.

„Îl stiu pe Robbie de când juca pentru Leeds si este un atacant si un fotbalist extraordinar”, a declarat multumit de achizitia reusita presedintele clubului FC Cardiff, Peter Ridsdale. În 2001, pe când era presedinte la Leeds United, Ridsdale l-a achizitionat pe Fowler de la Liverpool pentru 11 milioane de lire sterline.

Fowler, 32 de ani, a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Liverpool, orasul sau natal, marcând pentru aceasta echipa 183 de goluri în 369 de meciuri. El a mai jucat la Leeds si Manchester City, dupa care a revenit din nou la Liverpool. În sezonul trecut, el a fost putin titularizat la formatia engleza.

Robbie Fowler, care a strâns 26 de prezente în nationala Angliei, va fi prezentat la FC Cardiff luni sau marti.

Mediafax