Robbie Williams, carantină în paradis. Starul a fost diagnosticat cu COVID-19

De: Loredana Toma / 20.01.2021, 13:23
Robbie Williams, carantină în paradis. Starul a fost diagnosticat cu COVID-19

Cântărețul britanic Robbie Williams trebuie să stea în carantină timp de două săptămâni, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Pe lângă faptul că se simte bine, artistul de 46 de ani nu se poate plânge: stă în izolare în paradisul din St. Barts, într-o vilă care costă 106.000 de lire sterline pe săptămână.

Williams a plecat, încă din decembrie anul trecut, în Caraibe, împreună cu soția sa, Ayda, și cei patru copii, Teddy, Coco, Charlton și Beau, cel mai tânăr membru al familiei, în vârstă de șase luni.

Artistul se poate bucura de vila luxoasă, dar nu și de plajă

Artistul este singurul din familie care a fost testat pozitiv și nu poate merge la plajă timp de 14 zile, potrivit Daily Mail. Deși și-a luat toate măsurile de precauție, anul trecut, când a călătorit, se pare că virusul nu l-a ocolit. Robbie a fost văzut purtând masca de protecție inclusiv când a făcut o călătorie cu barca.

Se presupune că artistul și-a petrecut o parte din sărbătorile de iarnă în casa lui din Londra și apoi a plecat spre St. Barts. În Londra și în zonele limitrofe, pe 20 decembrie, au fost impuse cele mai dure restricții în contextul pandemiei, iar călătoriile în străinătate au fost admise doar în situații excepționale, precum muncă, educație și îngrijirea copiilor.

CITEȘTE ȘI: Românul care fost încurajat de Robbie Williams să cânte, pe scena X Factor

FOTO: Profimedia Images