Robbie Williams, dat în judecata pt. încalcarea drepturilor de autor

Apropo.ro / 25.08.2006, 21:21
Robbie Williams, dat în judecata pt. încalcarea drepturilor de autor
Cântarețul britanic Robbie Williams a fost dat în judecata de fiul vitreg al lui Rod Stewart, compozitorul Ashley Hamilton, pentru încalcarea drepturilor de autor în privința unei piese care apare pe recentul album "Rudebox", informeaza entertainmentwise.com. Ashley


Cântarețul britanic Robbie Williams a fost dat în judecata de fiul vitreg al lui Rod Stewart, compozitorul Ashley Hamilton, pentru încalcarea drepturilor de autor în privința unei piese care apare pe recentul album „Rudebox”, informeaza entertainmentwise.com.

Ashley Hamilton a declarat ca el și Robbie au lucrat la melodia „SheÂ’s Madonna” înainte ca Williams sa o finiseze la un studio de înregistrari.

Hamilton este nemulțumit ca a fost dat la o parte și nu are nici un beneficiu de pe urma muncii sale creative.

Compozitorul, care a mai colaborat cu Robbie la hituri precum „Come Undone”, este decis sa se lupte în justiție cu vedeta muzicii pop.

„Ne-a venit ideea stând la o cafea într-o dupa amiaza. Robbie mi-a spus ca are o idee pentru o melodie despre o fata cu care obișnuia sa se întâlneasca și care a fost parasita de Guy Ritchie pentru Madonna”, a povestit Hamilton.

„I-am spus: «Ce-ar fi sa facem un cântec amuzant despre asta?» Și așa a început totul. Am lucrat împreuna la versuri, acasa și la studio (…) Dupa aceea m-a sunat un producator sa ma felicite pentru melodia mea de pe albumul lui Robbie. I-am spus: «Nu știu despre ce vorbești»”, a adaugat compozitorul.

Hamilton a declarat ca poate demonstra totul cu demo-urile pe care le are.

„Banii pot sa fie folosiți de organizații caritabile, eu vreau doar ca el sa fie barbat și sa faca ceea ce trebuie”, a mai spus acesta.

(Redactor: Ana Obretin; [email protected])
Mediafax

Tags: