Robbie Williams, dietă drastică la 40 de ani!

De: Dragos Tanase / 14.03.2014, 13:00
Robbie Williams, dietă drastică la 40 de ani!
Robbie Williams a împlinit 40 de ani, pe 13 februarie, dar nu asta ar fi o mare problemă pentru el sau pentru noi. A făcut cam de toate, la viața sa, iar noi am privit faptele sau am ascultat bârfele... de pe margine.

Recent, într-un interviu radiofonic, a declarat că se înfometează pentru a pierde în greutate și că îi place să lucreze la noi albume, deoarece uită să mai mănânce în timp ce compune.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Artistul britanic a început să renunțe la alimentele bogate în calorii în preajma Crăciunului, pentru a evita îngrășarea de sărbători, însă a continuat regimul hipocaloric și în 2014.

În luna decembrie a anului trecut, Robbie Williams a afirmat că, în 2014, își va face o operație de liposucție, deoarece se teme de criza bărbatului de vârstă mijlocie.

Totodată, el a spus că fiica sa, Theodore Rose, născută în 2012, l-a determinat să ducă un stil de viață mai sănătos.

Cât privește viața profesională…

În luna septembrie, Robbie Williams va susține o serie de concerte în Australia, în cadrul turneului mondial „The Swing Tour Live”, inițiat după lansarea celui mai recent album al său, „Swing Both Ways”, în noiembrie 2013.

Cântărețul s-a bucurat de un succes uriaș după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume și de single-uri precum „Angels” și „Millennium” și semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foștii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011.