Robbie Williams nu vrea sa devina tata

Apropo.ro / 19.12.2006, 13:36
Robbie Williams nu vrea sa devina tata
Cântaretul britanic Robbie Williams a declarat ca nu-si doreste copii pentru ca nu poate garanta ca acestia nu vor "suferi" sau "simti durere" din cauza caracterului sau, informeaza thisislondon.co.uk. Într-un interviu pentru revista Big Issue, Robbie


Cântaretul britanic Robbie Williams a declarat ca nu-si doreste copii pentru ca nu poate garanta ca acestia nu vor „suferi” sau „simti durere” din cauza caracterului sau, informeaza thisislondon.co.uk.

Într-un interviu pentru revista Big Issue, Robbie Williams, un binecunoscut celibatar, spune ca nu-si doreste „îngerasi”, facând aluzie la unul dintre cele mai celebre single-uri ale sale, „Angels”. Motivul: nu stie daca va fi un tata bun.

În mod bizar, desi într-o vreme spunea ca vrea sa se însoare si ca îsi cauta jumatatea, de data aceasta burlacul Williams a respins ideea unei relatii de lunga durata: „Nu stiu daca vreau sa ma implic într-o relatie. Nu cred ca pentru a te simti împlinit ai nevoie de copii. Nu vad rostul. Nu pot garanta ca fiii mei nu vor suferi, pentru ca vor suferi într-un anumit moment al vietii lor. Nu vreau sa vad asta, este prea mult”.

Dupa ce lansarea celui mai recent album al sau, „Rudebox”, a atras un val de critici, fostul membru al trupei Take That a decis sa plece din Marea Britanie si s-a stabilit în Statele Unite la Los Angeles.

Mediafax