Robbie Williams pierde kilogramele in plus cu regimul ninja

Apropo.ro / 07.08.2009, 16:45
Robbie Williams pierde kilogramele in plus cu regimul ninja
Robbie Williams vrea sa dea jos kilogramele in plus pentru a-si promova noul album "Reality Killed The Video Star".

Cantaretul Robbie Williams vrea sa dea jos kilogramele in plus pentru a-si promova noul album "Reality Killed The Video Star".

Cantaretul de muzica pop este in entuziasmat ca va lansa un nou album, incat este pregatit sa tina si o dieta pentru a se prezenta cat se poate de bine in fata fanilor sai.

Artistul in varsta de 35 de ani a dezvaluit ce dieta tine pentru a fi in forma.

De aproape doua luni de zile, Robbie tine regimul ninja. Acesta presupune sa nu mananci nimic din ceea ce iti place. "Fara prajituri, dulciuri, chips-uri, junk food sau toate nebuniile placute care ingrasa", adauga artistul.

Robbie se declara multumit de rezultatele pe care le-a obtinut pana in prezent si spune ca ii este destul de usor sa tina o astfel de dieta mai ales ca nu se poate prezenta in fata fanilor cu foarte multe kilograme in plus."Nu pot sa apar in fata fanilor aratand ca mascota Michelin", spune Williams.

Viitorul album intitulat "Reality Killed The Video Star" va fi gata in noiembrie. Piesa care da titlul albumului a fost compusa special pentru Michael Jackson. Dupa lansarea albumului, artistul va porni din luna ianuarie a anului viitor intr-un turneu.

 

robbie williams rudebox videoclip melodie de pe tare.ro

Â