Robbie Williams planuieste o revenire spectaculoasa

Apropo.ro / 29.12.2007, 12:12
Robbie Williams planuieste o revenire spectaculoasa
Robbie Williams planuieste pentru anul viitor o revenire in prim planul scenei muzicale.

Cantaretul britanic Robbie Williams, despre care se spune ca este invidios pe succesul fostilor sai colegi din trupa Take That, vrea sa se "razbune", planuind pentru anul viitor o revenire in prim planul scenei muzicale, informeaza FemaleFirst.co.uk.

O sursa apropiata artistului a declarat ca, in ultima vreme, lucrurile nu au mers foarte bine in cariera lui Robbie, printre altele el despartindu-se si de casa sa de discuri, EMI. "Ultimul sau album, «Rudebox», nu a fost bine primit de critici, iar lucrurile au luat o turnura si mai proasta atunci cand Take That s-au descurcat foarte bine si fara el", a spus sursa.

"Robbie a hotarat, insa, ca a venit momentul sa isi recastige «coroana». Lucreaza la niste materiale discografice noi si crede ca acestea sunt cele mai bune de pana acum. Ar putea fi chiar un nou hit, cum a fost «Angels»".

Cantaretul britanic a parasit Take That in 1995 pentru o cariera solo. El s-a bucurat de un imens succes cu numeroase albume si hituri precum "Millennium", "She’s the One", "Rock DJ", "Eternity", "Somethin’ Stupid" (alaturi de Nicole Kidman) sau "Radio". insa la inceputul acestui an, dupa incheierea unui turneu mondial, Robbie Williams a fost internat la dezintoxicare pentru dependenta de cofeina si medicamente.