Robbie Williams, „rapit” de extraterestri pentru un nou album

Apropo.ro / 09.10.2008, 14:29
Robbie Williams,
Dupa o absenta de trei ani, Robbie Williams revine pe piata muzicala cu un nou album ce va fi lansat anul viitor.

Robbie Williams isi va lansa noul album solo in 2009, dupa o absenta de trei ani, anunta managerul cantaretului, Tim Clark.

Cantaretul isi compune singur piesele pentru viitorul album. Data lansarii nu a fost inca precizata.

In acest nou album, Williams vorbeste despre extraterestri si OZN-uri, o pasiune de-a sa. El asigura ca albumul va fi unul diferit fata de ce am auzit. Sursele spun ca ar putea sa isi inregistreze cateva melodii in Egipt, in interiorul piramidelor, datorita acusticii.

Robbie a declarat ca a avut intalniri de gradul trei cu extraterestrii. Aceste lucruri aproape ca l-au facut sa renunte la cariera muzicala si sa inceapa una de UFO-logist.

Chiar el poveste cum s-a desfasurat una din intalnirile cu alienii: "Tocmai terminasem versurile unui cantec – Arizona– in care spunem despre intalnirile dintre oameni si extraterestrii, etc. Cand m-am oprit la balcon am vazut o mare mingie de foc, am crezut ca este vorba despre Venus sau Marte, sau ceva de genul asta. In Arizona se intampla astfel de lucruri."

Robbie Williams, 34 de ani, nu a mai sustinut concerte, in ciuda ofertelor de milioane de dolari, el preferand sa mearga in expeditii pentru a gasi OZN-uri.

Robbie Williams "Mr Bojangles"

 

Â