Robbie Williams se alătură din nou trupei Take That?

De: Nicoleta Nicolae / 25.11.2013, 10:00
Robbie Williams se alătură din nou trupei Take That?
Gary Barlow, membru al trupei Take That, i-a propus fostului său coleg Robbie Williams să i se alăture pentru noul album şi noul turneu al formaţiei britanice, programat să se desfăşoare anul viitor, informează contactmusic.com.

Gary Barlow a declarat pentru publicaţia britanică The Sun că Robbie Williams – care a părăsit formaţia în 1995, dar s-a alăturat foştilor colegi pentru un turneu în 2010 – trebuie să îi ofere un răspuns la această propunere până în ianuarie anul viitor, subliniind că i-ar plăcea foarte mult ca acesta să se alăture din nou trupei Take That.

„Suntem fraţi. Când suntem din nou împreună este ca şi cum aşa a fost dintotdeauna”, a mai spus Barlow. După o pauză de 14 ani, Gary Barlow, în vârstă de 42 de ani, a anunţat că va lansa, la sfârşitul lunii noiembrie, un nou album solo. Însă nu este singurul fost membru al renumitei trupe Take That care are un proiect pe plan muzical. Robbie Williams, va lansa şi el un nou album, „Swings Both Ways”, la sfârşitul lunii noiembrie.

Membrii Take That s-au reunit în 2006, fără Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destrămarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald au avut un enorm succes după reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pe scenă, „Beautiful World”, s-a vândut în peste trei milioane de exemplare.