Robbie Williams se face mecanic auto?

Apropo.ro / 09.12.2014, 17:02
Robbie Williams se face mecanic auto?
Robbie Williams vrea să renunţe la cariera sa în muzică şi să devină mecanic auto în Germania, întrucât s-a "plictisit" de muzică şi îşi doreşte "un loc de muncă adevărat".
 
 
Artistul, în vârstă de 40 de ani, care are doi copii cu soţia sa, Ayda Field – Theodora, în vârstă de doi ani, şi Charlton, în vârstă de şase săptămâni -, spune că va renunţa la cariera sa din muzica pop în favoarea „unui loc de muncă adevărat”, deoarece s-a plictisit de profesia de cântăreţ, pe care o practică de aproape 25 de ani, informează contactmusic.com.
 
„Ca să fiu sincer, am cam început să mă plictisesc de acest statut de star pop şi star rock. Am fost foarte, foarte norocos. Am avut o carieră uluitoare, dar vreau să fac ceva diferit”, a spus Robbie Williams.
 
Artistul britanic şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, „Under the Radar Volume 1”, săptămâna trecută, în aceeaşi perioadă în care fostul său grup Take Take a debutat pe primul loc în topul britanic cu albumul „III”. Noul material discografic al cântăreţului Robbie Williams nu a fost eligibil pentru topul britanic, deoarece a fost lansat prin intermediul site-ului său.
 
Deşi acest album s-a vândut, potrivit primelor estimări, în 140.000 de copii într-o singură săptămână, starul britanic spune că ar dori să se mute în Germania pentru noul său loc de muncă, deoarece nu crede că profesia de muzician ar fi una potrivită pentru un tată de familie.
 
 
Foto: AFP –  Mediafax Foto
 
 
Într-un mesaj video publicat pe canalul său oficial de pe YouTube, cântăreţul a spus: „Germania, te iubesc! Întotdeauna te-am iubit şi te voi iubi mereu. Vreau să fac ceva diferit acum, ceva care implică traiul alături de tine şi în interiorul tău. Pentru prima dată în viaţa mea îmi doresc un loc de muncă, un loc de muncă adevărat. Acum sunt tată şi simt că a venit momentul să am un astfel de loc de muncă”.
 
Conform Mediafax, artistul spune de asemenea că, atunci când a analizat perspectivele sale profesionale, s-a gândit şi la posibilitatea de a deveni jucător profesionist de fotbal, dar a decis în cele din urmă că munca alături de maşini ar fi cea mai bună pentru el, îndemnându-i cu această ocazie pe mecanicii din Germania să nu ezite să îl contacteze pentru a-i oferi o colaborare.
 
„M-am gândit la opţiunile mele profesionale şi mi-am zis că aş putea să fiu jucător profesionist de fotbal în Germania, dar apoi mi-am dat seama că sunt prea bătrân pentru aşa ceva. Apoi mi-am amintit că Germania fabrică maşini uimitoare. Daţi-mi un telefon!”, a spus Robbie Williams.