Robbie Williams si-a prins compozitorul „cu mata-n sac”

De: Dragos Tanase / 06.02.2008, 12:02
Robbie Williams si-a concediat compozitorul, Guy Chambers, dupa ce a descoperit ca acesta colabora cu fosti colegi din trupa Take That.

Cantaretul Robbie Williams si-a concediat compozitorul, Guy Chambers, dupa ce a descoperit ca acesta colabora cu Gary Barlow si Mark Owen, fostii sai colegi din trupa Take That, informeaza femalefirst.co.uk.

Autorul hitului "Rudebox" a avut o izbucnire nervoasa dupa ce a aflat ca Guy lucreaza cu fostul sau coleg din trupa Take That, Gary Barlow.

Printre hiturile semnate de Guy si Robbie se numara "Angels", "Millennium", "Rock DJ" si "Let Me Entertain You".

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Robbie planuieste o revenire spectaculoasa

Cantaretul britanic Robbie Williams, despre care se spune ca este invidios pe succesul fostilor sai colegi din trupa Take That, vrea sa se "razbune", planuind pentru anul 2008 o revenire in prim planul scenei muzicale, informeaza FemaleFirst.co.uk.

O sursa apropiata artistului a declarat ca, in ultima vreme, lucrurile nu au mers foarte bine in cariera lui Robbie, printre altele el despartindu-se si de casa sa de discuri, EMI.

"Ultimul sau album, «Rudebox», nu a fost bine primit de critici, iar lucrurile au luat o turnura si mai proasta atunci cand Take That s-au descurcat foarte bine si fara el", a spus sursa.