Robert De Niro, în rol de asasin platit sub bagheta lui Scorsese

Apropo.ro / 24.06.2007, 13:11
Robert De Niro, în rol de asasin platit sub bagheta lui Scorsese
Veteranii cinematografiei americane Robert de Niro si Martin Scorsese se vor reîntâlni pentru a realiza un nou film a carui actiune evolueaza în lumea sindicatului crimei organizate, o adaptare pentru marele ecran a romanului "The Winter of Frankie Machine" de Don Winslow, informeaza

Veteranii cinematografiei americane Robert de Niro si Martin Scorsese se vor reîntâlni pentru a realiza un nou film a carui actiune evolueaza în lumea sindicatului crimei organizate, o adaptare pentru marele ecran a romanului „The Winter of Frankie Machine” de Don Winslow, informeaza allocine.fr.

Robert de Niro va relua tipul de personaj mafiot pe care l-a consacrat si va încarna un asasin platit al Mafiei care, în momentul în care vrea sa „iasa la pensie”, se vede nevoit sa-si reia serviciul pentru a-i elimina pe cei care îi vor pielea.

Momentul în care vor începe filmarile la aceasta productie nu a fost deocamdata dat publicitatii.

Acesta nu este singurul proiect de colaborare dintre De Niro si Scorsese în viitorul apropiat. Cei doi vor forma din nou o echipa, în vederea realizarii unui film despre vietile lor.

În plus, De Niro, marele absent din filmul „Cârtita”, care anul acesta i-a adus lui Scorsese un premiu Oscar, ar putea juca în continuarea acestui film, „Cârtita 2”, dar acest lucru nu a fost confirmat.

Pe regizorul Martin Scorsese, în vârsta de 64 de ani, si actorul Robert de Niro, în vârsta de 63 de ani, îi leaga peste 30 de ani de prietenie si colaborare pe plan profesional.

Cei doi au crescut împreuna în New York si au lucrat pentru prima data împreuna în 1973, în filmul „Crimele din Mica Italie”. Atunci a început prietenia dintre cei doi mari artisti, care pe parcursul anilor s-a concretizat pe plan profesional în filme celebre precum „Soferul de taxi” (1976), „Taurul furios” (1980), pentru care De Niro a fost premiat cu un Oscar, „Baieti buni” (1990) si „Promontoriul groazei” (1991).

„Putem sa ne completam propozitiile unul celuilalt si sa întelegem lucruri nespuse”, a declarat într-un interviu Martin Scorsese. „Este ca un mariaj profesional, iar progeniturile sunt filmele”, a adaugat acesta.

(Ana Obretin, [email protected])

Mediafax

Tags: