Robert De Niro, Jake Gyllenhaal, Natalie Portman și Jackie Chan vin în ianuarie la Warner TV

De: Ana Obretin / 06.01.2022, 11:04
Robert De Niro, Jake Gyllenhaal, Natalie Portman și Jackie Chan vin în ianuarie la Warner TV

Warner TV propune pentru serile de miercuri din luna ianuarie filme de acțiune care îi au în prim plan pe actorii Robert De Niro, Jake Gyllenhaal, Natalie Portman și Jackie Chan.

Thrillerul „Jackie Brown” (1997), scris și regizat de Quentin Tarantino, bazat pe romanul „Rum Punch” al lui Elmore Leonard, spune povestea unei însoțitoare de zbor, care este arestată de FBI pentru contrabandă și este forțată să devină informator cu privire la dealerul pentru care lucrează. În același timp, ea trebuie să găsească o cale să își asigure viitorul. În joc sunt o jumătate de milion de dolari, bani urmăriți pe mai multe piste.

Filmul, din distribuția căruia fac parte Pam Grier, Robert Forster, Bridget Fonda, Michael Keaton și Robert De Niro, va fi difuzat pe 12 ianuarie, de la ora 21:50, potrivit unui comunicat remis Apropo de Warner TV.

Drama de acțiune „Brothers” (2009), regizată de Jim Sheridan în baza filmului danez „Brødre” al lui Susanne Bier și Anders Thomas Jensen, îi are în centru pe Jake Gyllenhaal, Natalie Portman și Tobey Maguire. Acesta din urmă este Sam. Căpitan de armată aflat în Afganistan, el este considerat decedat după ce elicopterul în care se afla a fost doborât. În fapt, a fost luat prizonier de război. Este salvat și se întoarce acasă unde află că fratele lui, fost condamnat, a devenit bărbatul casei, iar soția lui trăiește cu impresia că este văduvă. Sam este copleșit de toate cele întâmplate pe front, dar și de situația pe care o găsește în familia lui.

Din distribuția filmului difuzat de Warner TV pe 19 ianuarie, de la ora 20:15, mai fac parte Sam Shepard, Mare Winningham și Carey Mulligan.

Comedia de acțiune „Drunken Master” (1978), cu Jackie Chan în rol principal, va putea fi urmărită pe 26 ianuarie, de la ora 20:20. Wong Fei-Hung (Jackie Chan) este un tânăr neascultător, însă virtuos. După mai multe incidente, tatăl său, nemulțumit, decide ca fiul să fie disciplinat de Beggar So (Siu-Tin Yuen), un maestru al artelor marțiale ce imită mișcările unei persoane în stare de ebrietate.

CITEȘTE ȘI: Maraton „Academia de Poliție”, la Warner TV, între 10 și 16 ianuarie

Foto: Warner TV