Robert Downey Jr. se apucă de muzică

Apropo.ro / 03.02.2014, 17:30
Robert Downey Jr. se apucă de muzică
Actorul american Robert Downey Jr. lucrează în secret la înregistrarea unui album pop.

După ce Robert Downey Jr. a constatat că melodia pe care a interpretat-o în duet cu artistul britanic Sting a avut un mare succes la public s-a apucat de întregistrat un album de muzică pop.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

În luna ianuarie, o înregistrare video care îl prezintă pe actorul american interpretând în duet cu Sting piesa „Driven to Tears” a grupului The Police a fost publicată pe internet și a adunat peste 2,2 milioane de vizualizări. Înregistrarea a fost realizată de fapt în octombrie 2011, la un concert susținut de Sting într-un teatru din Manhattan, cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a artistului britanic, informează contactmusic.com.

Unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală îl ajută pe Robert să realizeze un album muzical. Robert a înregistrat deja câteva melodii și are o voce mult mai bună decât a unora dintre vedetele promovate acum„, a declarat o sursă.

Este clar că Robert este talentat și scrie muzică de foarte mult timp. Cine știe, poate va câștiga un Grammy înainte să primească un Oscar„, a mai spus sursa citată.

Citește mai multe detalii despre albumul pop al actorului Robert Downey Jr., pe Mediafax.ro