Robert Knepper din „Prison Break” vine la East European Comic Con Romania

De: Carmen Ulian / 10.03.2015, 10:00
Robert Knepper din
Robert Knepper, interpretul lui Theodore "T-Bag" Bagwell din Prison Break, vine in Romania la East European Comic Con, eveniment ce va avea loc in perioada 8 - 10 mai la complexul Romexpo din Capitala.
 Theodore „T-Bag” Bagwell din serialul de succes Prison Break, interpretat de actorul Robert Knepper, va fi prezent alături de Osric Chau, Manu Bennet – Crixus din Spartacus și Kristain Nairn – Hodor din Urzeală Tronurilor la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului – East European Comic Con București. 
   
 Robert Knepper s-a născut în Fremon Ohio, iar cea care l-a îndrumat spre acest drum a fost mama sa, care lucra la teatrul local.
  
 Robert a jucat în filme precum The Paper Chase, That’s Life, veryone Says I Love You, DOA, Renegades, Young Guns II, Gas Food Lodging, Hostage, Good Night și Good Luck și Species III. A avut și roluri în seriale cunoscute ER, The West Wing, Getting Ouț, Law & Order, Law & Order Criminal Intent, La Femme Nikita, New York Undercover, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Voyager, L.A. Law, Profiler, South Beach, Murder She Wrote, Criminal Minds, Chase, Shameless și CSI: Miami. Totuși, rolul lui Theodore „T-Bag” Bagwell din Prison Break rămâne unul de referință. 

  
 În perioada 8 – 10 mai, Romexpo se transformă într-o lume magică, a serialelor, filmelor, jocurilor video, unde barieră dintre fani și actori internaționali, artiști grafici și celebrități din mediul online se ridica, oferind un cadru unic pentru interacțiuni directe și pentru amintiri de neuitat. 
   
 Aleea artiștilor, zonă de gaming și de boardgames, recuzită de film, patru actori, trei scene (una principală, una destinată discuțiilor cu artiști și creatori de conținuturi pe YouTube și una de competiții de gaming) sunt câteva dintre atracțiile pregătite de organizatori. 
   
 Bilețele pot fi achiziționate din rețelele Eventim și My Ticket, la prețul de 64 de lei, iar în ultima săptămâna costul va fi de 79 de lei. 
   
 East European Comic Con este organizat de Asociația Culturală Kesenai și Kickoff Events.