Robert Pattinson, curtat de o artistă în vogă

Apropo.ro / 27.08.2012, 11:00
Robert Pattinson, curtat de o artistă în vogă
De când s-a despărțit de Kristen Stewart, Robert Pattinson este curtat de femei, însă una dintre acestea este ceva mai insistentă!

Robert Pattinson, deși nu mai formează un cuplu cu Kristen Stewart, nu este singur. Femeile din jurul său au sărit pe el, imediat ce au aflat că este burlac.

Cântăreața Rihanna este una dintre miile de femei care „îi fac curte” actorului american. Cei doi au fost văzuți împreună mai des, în ultima vreme.

Presa de scandal internațională scrie că între ei s-ar fi înfiripat deja ceva. Cei doi își fac complimente unul altuia și se simt bine împreună.

Rihanna

Rihanna

O sursă din anturajul actorului a declarat că ei se cunosc de mai mulți ani. Rihanna îl place mult pe actor, în timp ce el se declară îndrăgostit de piesa „We found love” a cântăreței.

Au devenit apropiați după despărțirea lui Robert de Stewart, căci Rihanna nu este genul de femeie care să fure bărbatul altei femei.

Astfel, Rihanna a reușit să îl mai scoată pe Robert din starea de letargie în care se afla. L-a readus la viață.

Povestea ar fi frumoasă dacă se va dovedi adevărată, dar nu prea o vedem de Rihanna în rol de iubită a lui Rob. Nu pare genul lui.

Tu ce crezi? Comentează aici!