Robert Pattinson inregistreaza primul album solo

Apropo.ro / 22.09.2011, 14:30
Robert Pattinson inregistreaza primul album solo
Actorul din "Twillight Saga" este si un cantaret apreciat. Acesta va inregistra primul sau album muzical.

Britanicul Robert Pattinson are o pasiune pentru muzica, fapt ce l-a determinat sa intre usor si in aceasta industrie. Muzica pe care o canta se bazeaza pe voce, chitara, tobe, ceva sunete organice. El stie sa cante bine la pian si chitara.

Pana acum, actorul, in varsta de 25 de ani, a inregistrat doua melodii „Never Think” si „Let me sign” pentru coloana sonora a filmului „Twilight”. Din cauza acestei francize, Robert a fost nevoit sa isi amane inregistrarea primului sau album, precum si lansarea acestuia.

In pauzele de la filmari, Robert obisnuia sa le cante colegilor de platou, care se strangeau in cerc in jurul sau. El a primit doar critici favorabile din partea lor.

„Rob are pregatite cateva melodii originale de mai mult timp, insa programul incarcat de munca nu i-a permis sa le inregistreze. Acum are la dispozitie cateva saptamani pentru a se ocupa de ele inainte de a participa la activitatile de promovare a filmului The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1. Studiaza pe alte instrumente, precum pianul si cornul. Este o obsesie pentru el”, scrie US Weekly.

„Albumul pe care il va realiza Rob se va axa pe chitara si tobe, pe sunete organice, nimic pop. Va fi o combinatie intre Ray LaMontagne si Van Morrison. Muzica este prima lui iubire. Este torturat de faptul ca o evita. Atunci cand se afla intr-un studio de inregistrari, este momentul favorit al zilei pentru el”, au mai scris cei de la US Weekly.