Robert Pattinson se iubește cu Riley Keough, nepoata lui Elvis

Apropo.ro / 04.07.2013, 09:00
Robert Pattinson se iubește cu Riley Keough, nepoata lui Elvis
"Love me tender"... Actorul Robert Pattinson din seria "Twilight" este pe cale să intre în familia lui Elvis. Nepoata artistului este noua iubită a lui Pattinson.

După despărțirea de Kristen Stewart, colegă de platou la seria „Twilight”, Robert Pattinson este gata pentru o nouă relație. Tânăra aleasă este nepoata lui Elvis Presley, Riley Keough, 24 de ani, actriță, regizor și model.

Surse apropiate lui Pattinson susțin că acesta este extrem de încântat de faptul că Riley este nepoata unui mare artist. Riley Keough este fiica lui Lisa Marie Presley și a muzicianului Danny Keough și este prima nepoată a lui Elvis Presley. „Rock’n’Roll înseamnă regalitate pentru Robert”, mai spun sursele.

Riley

Anterior relației cu Pattinson, Riley a fost logodită cu actorul Alex Pettyfer. Cele două vedete mai au ceva în comun, și anume pasiunea pentru modă. Robert Pattinson este imaginea Dior Homme, iar Riley a fost până de curând imaginea Dior Cherie.

Riley Keough a jucat alături de Kristen Stewart în filmul „The Runaways” (2010) și cele două au rămas prietene… până de curând, când Kristen a fost uimită să audă că fostul și cu prietena sa formează un cuplu.