Robert Pattinson şi Kristen Stewart, întâlnire secretă!

Apropo.ro / 29.08.2012, 06:00
Robert Pattinson şi Kristen Stewart, întâlnire secretă!
După o convorbire telefonică emoţionantă, care a durat mai bine de o oră, Robert Pattinson a acceptat să se întâlnească faţă în faţă cu Kristen Stewart.

Kristen Stewart l-a umilit pe Robert Pattinson, înşelându-l cu regizorul Rupert Sanders, dar povestea nu este încă încheiată.
După câteva săptămâni în care amândoi au suferit, a apărut vestea că cei doi actori din „Twilight” au convenit să se întâlnească după ce au vorbit la telefon mai bine de o oră.
Conform apropiaţilor, lui Rob îi este milă de Kristen, admiţând că pentru ea este mai greu decât pentru el, fiind percepută de toţi ca personajul negativ, în timp ce el are parte de simpatia celor din jur.
După ce a văzut tricourile cu „Kristen Stewart is a Trampire” (Kristen Stewart este o târfă-vampir), Pattinson consideră că a venit timpul să vorbească cu ea.
Cuplul urmează să meargă la ferma lui Reese Witherspoon din Ojai, acolo unde Robert s-a refugiat când a început scandalul.
Un semn că acesta ar putea să o ierte pe Kristen este faptul că a fost văzut cu ochelarii ei de soare pe nas. Când erau împreună, Robert şi Kristen purtau unul hainele celuilalt, aşa că acest lucru ar putea fi de bun augur.