Robert Pattinson și Kristen Stewart s-au despărțit din nou

De: Gabriela Voicu / 17.01.2013, 15:00
Robert Pattinson și Kristen Stewart s-au despărțit din nou
Robert Pattinson și Kristen Stewart s-au despărțit a doua oară, după aventura pe care actrița a avut-o vara trecută cu un regizor însurat.

Actorul britanic Robert Pattinson s-a despărțit a doua oară de iubita lui Kristen Stewart, după aventura pe care aceasta a avut-o în vara anului trecut cu un regizor de la Hollywood.

Starul britanic în vârstă de 26 de ani a decis atunci să o ierte pe Kristen și să se împace cu ea, după ce actrița în vârstă de 22 de ani a avut o aventură cu Rupert Sanders. Pattinson a decis să pună capăt, la sfârșitul săptămânii trecute, relației sale de patru ani cu Stewart.

„Ea a luat avionul spre Los Angeles și se presupunea că va fi partenera lui Robert la Globurile de Aur 2013, însă el i-a spus că vrea să meargă singur. O iubește, dar ar prefera să revină la acele timpuri când erau doar buni prieteni, pentru a putea să aibă din nou încredere în ea și să se concentreze asupra carierei sale de după încheierea francizei «Twilight»”, a declarat o sursă pentru The Sun:

Aceeași sursă a sps că actrița americană intenționează să se mute la New York, în timp ce Robert Pattinson va continua să locuiască la Los Angeles.

Actorii din „Twilight” (Foto: Hepta)

Vestea despărțirii cuplului a apărut la câteva zile după ce Pattinson și Stewart au fost văzuți împreună la o petrecere organizată după gala de decernare a Globurilor de Aur.

Actorul britanic a părăsit în vara anului trecut vila din Hollywood în care locuia cu iubita sa, după publicarea în presa americană a unor fotografii în care aceasta apărea în ipostaze intime alături de regizorul casaorit Rupert Sanders, în vârstă de 41 de ani. Cei doi au recunoscut atunci aventura si si-au prezentat scuzelele prin intermediul unor comunicate de presa.

Robert Pattinson și Kristen Stewart au devenit celebri pe plan internațional grație personajelor Edward Cullen și Bella Swan pe care le-au interpretat în filmele francizei „Amurg / Twilight”.