Robert Pattinson și Kristen Stewart s-au împăcat!

De: Gabriela Voicu / 17.09.2012, 11:30
Robert Pattinson și Kristen Stewart s-au împăcat!
Cuplul Kristen Stewart - Robert Pattinson a decis să se împace, după ce în luna iulie s-au despărțit ca urmare a infidelității actriței din "Twilight".

Momentul mult așteptat de fanii dramei cu vampiri „Twillight” a venit: Robert Pattinson și Kristen Stewart au decis să se împace.

La câteva luni după ce starurile din „Twillight” s-au despărțit, după ce Kristen l-a înșelat pe Robert Rupert cu regizorul Rupert Sanders, directorul lungmetrajului „Snow white and the huntsman”, actorii și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt și s-au împăcat.

Anunțul nu a fost încă făcut oficial, însă o sursă din anturajul lor au declarat că Robert Pattinson a trecut peste ceea ce a fost după ce Kristen i-a mărturisit ce simte pentru el, considerând infidelitatea ei „o greșeală prosteasca”.

Robert Pattinson și Kristen Stewart formează din nou un cuplu

„Rob și-a dat seama că ea a fost o greșeală prostească. După multe lacrimi vărsate, a conștientizat că Kristen chiar ține la el și că îi pare sincer rău pentru ceea ce a făcut. Cei doi chiar se iubesc”, a mai spus apropiatul celor doi.

Cei doi s-au despărțit în luna iulie, după ce pozele cu Kristen Stewart și Rupert Sanders sărutându-se au apărut în presa de scandal.

Potrivit IMDB, actorii din „Twilight” s-au mutat din nou împreună în vila lor din Los Angeles.