Robert Pattinson vinde casa în care a locuit cu Kristen Stewart

De: Gabriela Voicu / 31.08.2012, 14:30
Robert Pattinson vinde casa în care a locuit cu Kristen Stewart
Actorul Robert Pattinson vinde vila din Los Angeles în care a locuit cu Kristen Stewart, pentru 6.3 milioane de dolari.

De mai bine de două luni, Kristen Stewart și Robert Pattinson nu mai sunt împreună, după ce actrița și-a înșelat partenerul cu regizorul însurat al filmului „Snow White and the Huntsman”, Rupert Sanders.

Recent, Pattinson a decis să vândă casa în care a stat cu fosta lui iubită. Vila din cartierul Los Feliz, Los Angeles, a fost cumpărată în septembrie anul trecut.

Casa se află pe o proprietate de peste 6.000 de metri pătrați, iar Robert Pattinson cere 6.3 milioane de dolari pentru ea.

Actorul în vârstă de 26 de ani ar fi spus că această proprietate luxoasă este legată de „prea multe amintiri” ale relației lui cu Kristen Stewart, care a recunoscut în iulie că l-a înșelat cu regizorul Rupert Sanders.

Kristen Stewart (Foto: Hepta)

Kristen, care locuiește și la părinții ei, dar și în Burbank, California, nu și-a luat încă lucrurile din vila din Los Angeles.

Chiar dacă cei doi nu s-a reîntâlnit după aventura lui Kristen, ei încă își vorbesc, iar Robert se gândește tot timpul la fosta iubită, cu care a avut o relație trei ani.

„Rob nu o urăște și nu este furios… doar că nu înțelege de ce a făcut-o. O iubește și se gândește mereu la ea„, a declarat o sursă din anturajul lor pentru presa străină.