Robert Toma feat. Adda şi Liviu Teodorescu lansează single-ul „Tot ce mi-a rămas”

De: Nicoleta Nicolae / 03.03.2015, 15:00
Robert Toma feat. Adda şi Liviu Teodorescu lansează single-ul
După colaborări cu artişti consacraţi din România, pentru care a compus şi produs piese - Marius Moga, Andra, Ruby, Amna, Corina, Robert Toma lansează primul său single “Tot ce mi-a rămas”, feat. ADDA şi Liviu Teodorescu, prietenii lui de la DeMoga Music.

“Robert Toma este un artist ambiţios şi un super producător pe care l-am descoperit în Tabăra de Muzică, în 2013. Noi toţi din DeMoga Music îi susţinem talentul!”, a declarat Marius Moga.

O coproducţie DeMoga Music şi Cat Music, piesa „Tot ce mi-a rămas” este compusă de Robert Toma, împreună cu ADDA şi Liviu Teodorescu, iar videoclipul este regizat de către iRonic (Alin Sterian).

“Mă bucur foarte mult ca Marius Moga a avut încredere în mine şi aşa am ajuns la DeMoga Music, unde mi-am dezvoltat latura artistică, din toate punctele de vedere. Acum îmi lansez prima piesă şi am emoţii, pentru că e proiectul meu de suflet şi e şi mai important pentru mine faptul că prietenii mei buni, ADDA şi Liviu, cântă alături de mine”, a mărturisit Robert Toma.

Cei trei artişti au lucrat şi pentru alţi artişti cunoscuţi din România şi îşi doreau de foarte mult timp să lanseze o piesă împreună, iar acum au trecut la fapte.

“Mă bucur mult că fac parte din acest proiect şi că lansăm o piesă împreună, după ce am lucrat la atâtea proiecte. Ne-am implicat cu tot sufletul şi ne dorim ca piesă să aibă ecou şi să ajungă la oameni. Robert Toma este foarte talentat şi este un artist complet. Sunt sigură că o să aibă un viitor strălucit în muzică, cu multă muncă şi încredere în el”, a mărturisit ADDA.

“Piesa asta s-a scris singură, are viaţa, iar noi doar am dat glas inimii. Am lucrat ca nebunii luni întregi la piesă, ca să o auzim în formă în care este acum. Sper din suflet că oamenii să o perceapă aşa cum o simţim noi”, a mărturisit Liviu Teodorescu.