Roberto Cavalli pentru H&M

Apropo.ro / 25.06.2007, 17:09
Roberto Cavalli pentru H&M
Roberto Cavalli va realiza o colectie pentru H&M, conform fashionunited.co.uk. Designerul italian este urmatorul nume mare din industria fashion, care colaboreaza cu firma suedeza de imbracaminte si accesorii, dupa Karl Lagerfeld, Stella McCartney si Viktor&Rolf. Colectia lui Cavalli pentru

Roberto Cavalli va realiza o colectie pentru H&M, conform fashionunited.co.uk. Designerul italian este urmatorul nume mare din industria fashion, care colaboreaza cu firma suedeza de imbracaminte si accesorii, dupa Karl Lagerfeld, Stella McCartney si Viktor&Rolf.

Colectia lui Cavalli pentru lantul H&M va fi prezenta in 200 de magazine din intreaga lume, din 8 noiembrie.

Colectia va cuprinde 20 de modele vestimentare masculine si 25 de modele de dama, lenjerie intima si accesorii.

Spre deosebire de ceilalti designeri care au colaborat cu H&M, Cavalli va aduce in magazine o colectie mult mai viu colorata, cu imprimeuri vesele.

„Roberto Cavalli si-a creat o lume a lui, iconica si plina de fantezie, cand vine vorba de culori, printuri si stil. In lumea lui nu exista timiditate si nici posibilitatea de a avea o garderoba casual. Colectiile Cavalli reprezinta un stil de viata exuberant, plin de success”, spune Margareta van den Bosch, designer la H&M.

Raluca Iorga