Roberto Mancini si-a reziliat contractul cu Lazio

Apropo.ro / 08.07.2004, 10:40
Roberto Mancini si-a reziliat contractul cu Lazio
Antrenorul Roberto Mancini și-a reziliat, dupa mai multe saptamîni de negocieri, contractul cu gruparea Lazio Roma și va prelua conducerea tehnica a echipei Internazionale Milano.   "Noi ne-am rezolvat problemele cu Mancini și acum este liber de contract. La ora actuala este

Antrenorul Roberto Mancini și-a reziliat, dupa mai multe saptamîni de negocieri, contractul cu gruparea Lazio Roma și va prelua conducerea tehnica a echipei Internazionale Milano.

  „Noi ne-am rezolvat problemele cu Mancini și acum este liber de contract. La ora actuala este problema clubului Inter”, a declarat, în ședința Consiliului de Administrație, directorul general al clubului Lazzio, Giuseppe De Mita.

Plecarea lui Mancini de la Lazio Roma la Internazionale Milano a fost prezentata ca o certitudine de presa sportiva din Italia. Fostul antrenor al formației Inter, Alberto Zaccheroni, a demisionat oficial din postul sau pe 15 iunie.

De Mita a precizat ca între Lazio și Inter exista o colaborare strînsa. „Sîntem în relații foarte bune cu Inter și colaborarea dintre noi este importanta pe viitor. Din pacate, ținînd cont de situația financiara pe care o avem, a trebuit sa acționam de urgența”, a menționat directorul general al gruparii, adaugînd ca spera ca Mancini sa însoțeasca lotul în stagiul de pregatire de vara.

Presa sportiva a anunțat ca Inter ar putea împrumuta jucatori clubului Lazio, printre care atacantul din Sierra Leone, Mohammed Kallon. 

Mediafax