Robin Gibb (Bee Gees), diagnosticat cu cancer

De: Gabriela Voicu / 21.11.2011, 13:42
Robin Gibb (Bee Gees), diagnosticat cu cancer
Robin Gibb, unul dintre cei trei frati care au fondat renumita trupa Bee Gees, in anii '60, a fost diagnosticat cu cancer.

Cantaretul britanic Robin Gibb, unul dintre membrii legendarei trupe Bee Gees, a fost diagnosticat cu cancer la ficat.

Problemele de sanatate ale artistului in varsta de 61 de ani au iesit la iveala dupa ce acesta a aparut in public foarte slabit.

Saptamana trecuta, Gibb a fost dus de urgenta la spital, dar apoi medicii l-au trimis acasa. Anul acesta, Robin Gibb a suferit o interventie chirurgicala necesitata de blocarea intestinelor.

Cantaretul a fost diagnosticat cu cancer la inceputul acestui an, dupa ce s-a plans de dureri repetate in zona abdomenului. De atunci, Gibb a fost internat de cateva ori. Muzicianul a fost nevoit sa-si anuleze luna trecuta si cateva aparitii televizate din cauza starii fragile de sanatate.

Bee Gees

Grupul Bee Gees s-a destramat in 2003 odata cu moartea lui Maurice Gibb, in urma unui infarct.

Fratii Robin, Barry si Maurice Gibb au fondat, la jumatatea anilor ’60, trupa Bee Gees, care avea sa devina unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii pop-rock. Apogeul carierei lor a fost in anii ’70, odata cu discul care a furnizat coloana sonora a filmului „Saturday Night Fever”, vandut in peste 40 de milioane de exemplare. Trupa, care are in palmares noua premii Grammy, a scris numeroase piese de succes pentru alti artisti, printre care Celine Dion, Barbra Streisand, Tina Turner, Olivia Newton-John si Dolly Parton.