Robin Williams a trecut cu bine de operatia pe cord

Apropo.ro / 24.03.2009, 11:08
Robin Williams a trecut cu bine de operatia pe cord
Actorul Robin Williams a trecut cu bine de operatia de cord la care a fost supus si se afla in faza de recuperare.

Actorul Robin Williams a trecut cu bine de operatia de cord la care a fost supus si se afla in faza de recuperare medicala.

Robin in varsta de 57 de ani a fost supus unei interventii chirurgicale de inlocuire a unei valve aortice, dupa ce a acuzat dificultati respiratorii. Acesta va urma un program de recuperare completa in decursul a opt saptamani, dupa cum apreciaza doctorii.

"Inima sa este puternica si ii va functiona normal in urmatoarele saptamani, fara ca noi sa mai intervenim in vreun fel", a declarat doctorul A. Marc Gillinov, cardiolog la Clinica din Cleveland.

"Robin a distrat personalul medical timp de cateva ore dupa operatie. Are un mare simt al umorului", a adaugat amuzat cardiologul.

Williams a fost internat si tratat, in prima faza, la Spitalul Universitar din Miami, inainte de a fi transferat in Cleveland.

Robin Williams a ajuns la spital dupa ce a acuzat dificultati in respiratie, el fiind fortat sa isi anuleze unul dintre spectacolele sale de comedie "Weapons of Self-Destruction".

Actorul de comedie a multumit intreg personalului si medicilor care au fost alaturi de el si care i-au salvat viata: "Nu stiu cum sa le multumesc pentru bunatatea si grija pe care mi-au purtat-o. Sunt profund impresionat de suportul lor", spune Robin intr-o declaratie.

Acesta a adaugat in felul caracteristic: "Am strans mult material pentru urmatoarele show-uri si abia astept sa revin pe scena. Cred ca voi numi spectacolul – Weapons of Self-Distruction and Reconstruction".

 

Sursa: news.yahoo.com

Foto: openesf.net