Robin Williams s-a internat într-o clinică de tratare a dependenței de alcool

De: Marian Andrei / 03.07.2014, 14:30
Robin Williams s-a internat într-o clinică de tratare a dependenței de alcool
Actorul Robin Williams, care a luptat în trecut cu dependența de alcool și de droguri, s-a internat în centrul de tratare a dependenței Hazelden din Minnesota, pentru a lua parte la un program de prevenire a dependenței de alcool.

Robin Williams, în vârstă de 62 de ani, nu a mai băut alcool din 2005, însă intenționează să „își reînnoiască și să se concentreze asupra angajamentului său” de a continua programul de abstinență de la alcool.

Actorul va petrece în acest centru câteva săptămâni.

Actorul american nu a încercat niciodată să își ascundă problemele provocate de consumul de alcool și de droguri, dar, după o perioadă de abstinență ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat în 2005, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Marele alb”. Cu toate acestea, Williams s-a internat ulterior într-o clinică specializată și nu a mai consumat alcool de atunci.

„Într-o zi, am intrat într-un magazin și am văzut o sticlă mică de Jack Daniel’s. Apoi am auzit o voce (…) care îmi șoptea la ureche: «Hei, ia doar o gură, doar una». Am băut și apoi a fost o scurtă perioadă în care îmi spuneam «oh, sunt bine», dar lucrurile au scăpat de sub control atât de repede”, a declarat Robin Williams publicației Parade.