Rochia care poate fi purtată în 50 de feluri

De: Gabriela Voicu / 18.12.2013, 11:30
Rochia care poate fi purtată în 50 de feluri
Un designer american a creat o rochie versatilă, care poate fi purtată în nu mai puțin de 50 de moduri diferite, la diferite ocazii.

Un designer american a creat o rochie versatilă, care poate fi purtată în nu mai puțin de 50 de moduri diferite.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Nadia Tarr a creat produsul care poate fi îmbrăcat indiferent de ocazie, datorită croielii neobișnuite, relatează „Daily Mail”. Americanca, ale cărei ținute au fost purtate inclusiv de actrița Sarah Jessica Parker, a ajuns la această idee după ce s-a lovit de veșnica dilemă feminină: „Cu ce mă îmbrac astăzi?”.

Astfel, tânăra s-a jucat cu materialul devenit o rochie, descoperind astfel mai multe feluri în care un singur obiect poate funcționa în diverse împrejurări. Cu ajutorul bucăților de material, care pot fi folosite, după caz, pe post de bretele sau curea, Nadia a reușit să coasă o piesă deosebită care nu se șifonează.

Butter by Nadia, așa cum a fost botezată ținuta, costă 355 de euro și poate fi comandată online, dar cei care nu-și permit s-o cumpere pot, în schimb, s-o închirieze pentru două zile (70 de euro) sau pentru șapte zile (81 de euro), de pe site-ul girlmeetsdress.com. Designerul american comercializează rochia în trei mări diferite, S, M și L.