Rochia de 150.000 de dolari purtată de Lupita Nyong la Oscar a fost furată

De: Carmen Ulian / 27.02.2015, 17:00
Rochia de 150.000 de dolari purtată de Lupita Nyong la Oscar a fost furată
Hoții urmăresc bunurile vedetelor prezente la Oscar mai mult decât o fac actorii cu marele trofeu. Anul acesta, Lupita Nyong a rămas fără rochia albă Calvin Klein de 150.000 de dolari.

Update: După ce hoțul a aflat din media că perlele prinse pe rochie sunt false a simțit nevoia să o înapoieze. 

Rochia vedetă poartă designul lui Francisco Costa și a fost împodobită cu 6.000 de perle. Actrița a ajutat și ea la crearea rochiei.

Rochia din perle albe Calvin Klein pe care actrița Lupita Nyong a purtat-o la gala de decernare a premiilor Oscar 2015 a fost furată din camera hotelului London din West Hollywood, Los Angeles.

Lupita nu se afla în cameră în acel moment, reiese din raportul poliției. Reprezentanții Calvin Klein au refuzat să comenteze.

Până în acest moment, poliția nu a arestat pe nimeni căci nu au niciun suspect.

Lupita Nyong, în vârstă de 31 de ani, din Kenya a primit premiul Oscar în 2014 pentru rolul din 12 Ani de Sclavie, și este atent studiată pentru alegerile sale vestimentare.

La gala Oscar 2015, Lupita a urcat pe scenă pentru a-i oferi lui JK Simmons premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar pentru rolul unui profesor de muzică tiranic, în filmul ‘Whiplash’, de Damien Chazelle.