Rochia de mireasă potrivită zodiei tale

Apropo.ro / 29.09.2013, 14:00
Rochia de mireasă potrivită zodiei tale
Nu ai crede, dar semnul zodiacal în care te-ai născut te influențează în alegerea rochiei de mireasă perfecte.....Află care este cea mai potrivită pentru tine.

BERBEC

Energică, spontană și mereu zâmbitoare, miresei din Berbec i se potrivesc rochiile nonconformiste, culori aprinse, genul acela de rochie pentru regina balului (voluminoasă, imperială).

TAUR

Dacă te-ai născut sub semnul zodiacal Taur, vei fi o mireasă foarte feminină, dar deloc extravagantă. Rochia ta discretă va ieși în evidență prin detalii, materiale foarte fine, dantela fiind printre opțiunile tale principale.

Așadar, vei fi naturală, rochia ta, de un alb curat, va fi simplă, dar foarte elegantă și grațioasă.

GEMENI

Sofisticat este cuvântul de ordine al zodiei Gemeni, așa că nici rochia de mireasă nu va fi mai prejos – material original, o culoare inedită, un model altfel. Ceea ce nu înseamnă neapărat extravagant, dar care înseamnă sigur atipic, îndrăzneț, inteligent.

O rochie vintage accesorizată modern sau un mode retro nu ar fi o surpriză, la fel de bine cum nu trebuie să te aștepți de la mireasa Gemeni să poarte o rochie de mireasă de culoare albă – i se va potrivi cu același parfum și una roz.

RAC

Despre femeia Rac nici nu mai trebuie să precizăm cât de romantică și visătoare e, iar rochia ei de mireasă va fi exact la fel – cel mai probabil o rochie de mireasă de epocă, de prințesă, așa cum își imaginează ea încă de mică.

Citește mai multe detalii despre ce rochie de mireasă ți se potrivește în funcție de zodie, pe One.ro