Rochia purtată la Oscar de Naomi Watts a fost cusută direct pe ea

Apropo.ro / 11.03.2006, 13:23
Rochia purtată la Oscar de Naomi Watts a fost cusută direct pe ea
Rochia pe care actrița Naomi Watts a purtat-o la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, o creație Givenchy, a fost cusuta direct pe ea, transmite site-ul actustar.com. Pentru aceasta operațiune, vedeta din "King Kong" și-a sacrificat mare parte din ziua de

Rochia pe care actrița Naomi Watts a purtat-o la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, o creație Givenchy, a fost cusuta direct pe ea, transmite site-ul actustar.com.

Pentru aceasta operațiune, vedeta din „King Kong” și-a sacrificat mare parte din ziua de duminica, ce a precedat marea seara a Oscarurilor.

Din nefericire, toate eforturile ei au fost în van, pentru ca australianca a fost una dintre cele mai criticate în legatura cu alegerea vestimentara pe care a facut-o. Rochia de culoarea pielii a fost catalogata drept o „catastrofa”, fara îndoiala „alcatuita de un copil de trei ani”. Watts a ales o rochie de la casa de moda Givenchy, din tul, cu un singur umar și multe volane care aratau ca sfâșiate.

„A trebuit sa încep sa ma îmbrac foarte devreme. Nu am vrut sa ma grabesc iar operațiunea mi-a luat câteva ore”, a declarat actrița pentru revista britanica Now.

Mediafax