Rochia realizată din 9.999 de trandafiri, cadou pentru o viitoare mireasă (Poze)

Apropo.ro / 16.02.2012, 16:00
Dovada de iubire a unui tânăr asiatic pentru marea sa iubire demonstrează faptul că încă mai există "povești cu prinți si prințese".

Deși există multe lucruri despre care nu ai crede că se pot întâmpla și în realitate, iată că un tânăr asiatic arată lumii că visele pot deveni realitate.

rochie mireasa

Rochia din 9.999 de trandafiri roșii

Xiao Fan a comandat o rochie unicat pentru viitoarea sa mireasă. Aceasta a fost realizată din 9.999 de trandafiri roșii. I-a oferit iubitei sale rochia, după care a cerut-o de soție. Emoționată de gestul romantic, nu este greu să ne închipuim ce a răspuns tânăra mireasă Yin Mi, fostă Miss Bikini 2009.

Locația unde a avut loc evenimentul nu a fost aleasă întâmplător, adică parcul Chime-Long Paradise, pentru că acolo s-au cunoscut cei doi.

rochie mireasa

Mireasa a asortat și o blană roșie la rochia de mireasă

Numarul 9 are o semnificație aparte în cultura chineză. Se spune ca această cifră reprezintă eternitatea. Buchetul miresei realizat din orhidee, simbolizează iubirea, frumusețea și virtutea.

Chinezul Xiao Fan nu se află la primul gest de acest gen. În 2009, el i-a propus iubitei sale să îi accepte cererea în căsătorie, folosind tot 9.999 de trandafiri roșii pe care i-a împărțit celor care au dorit să îl ajute să realizeze gestul său impresionant.