Rochii de mireasă pentru 2013

Apropo.ro / 03.01.2013, 18:30
Dacă urmează să devii mireasă în 2013 aruncă o privire și peste modelele în tendințe ale acestui an. Trebuie să ai o ținută spectaculoasă.

Din tendințele lui 2013 în materie de rochii de mireasă fac parte ținutele îndrăznețe. Spatele gol, aplicații speciale, mâneci cu o croială deosebită sau drapaje din dantelă sunt doar câteva recomandări ale marilor designeri pentru viitoarele mirese.

rochie de mireasa

Rochia de mireasă cu spatele decoltat

Despre tendințele noului sezon, designer-ul consacrat Monique Lhuillier a spus: „Mânecile sunt o tendință puternică, mai ales pe o siluetă dreaptă. Un alt look în tendințe sunt rochiile cu drapaje din dantelă.

Volanele, cât mai multe, sunt o altă propunere a designerilor internaționali. De asemenea, ei recomandă mai puține culori, dar mai multe aplicații florale.

rochie de mireasa

Rochie de mireasă cu volane

Când vine vorba despre voal, dar cât și atunci când tratăm diademele de prințesă, cu cât sunt mai mari sau mai atractive la prima vedere, cu atât mai bine.

Majoritatea designerilor insistă să propună și rochii scurte sau medii, inspirate de anii ’50. În acest sezon, designerii s-au jucat cu o nouă paletă de culori. Cu Vera Wang în frunte, Oscar de la Renta și chiar Monique Lhuillier propun elemente albastre, roz și vernil. Rochia de mireasă cu volane (peplum) avantajează un trup androgin, dar și unul cu forme.

rochie de mireasa

Rochie de mireas[ de inspirație grecească

Citește mai multe detalii despre tendințele rochiilor de mireasă în 2013, pe One.ro