Rock din dovleci la București

Apropo.ro / 06.02.2006, 11:02
Rock din dovleci la București
Ne sunt rezervate din ce în ce mai multe surprize. Dupa ce anul trecut am avut parte de zeci de concerte live cum nu mai auzisem demult, dar și de mici dezamagiri cum a fost Festivalul Rock Your Mind, acum am fost surprinși în mod destul de placut. La Sala Polivalenta a fost

Ne sunt rezervate din ce în ce mai multe surprize. Dupa ce anul trecut am avut parte de zeci de concerte live cum nu mai auzisem demult, dar și de mici dezamagiri cum a fost Festivalul Rock Your Mind, acum am fost surprinși în mod destul de placut.

La Sala Polivalenta a fost organizat un concert care a reușit sa trezeasca din adormirea friguroasa a iernii cațiva rockeri. Suntem în plina moda a revenirilor vechilor trupe rock, care încearca sa se relanseze în forța cu albume și turnee care din fericire nu ne ocolesc. În ianuarie am avut parte de Clawfinger și Helloween, în februarie vor veni cei de la Soulfly, dar marea lovitura a organizatorilor va avea loc în iunie, cu un super concert Depeche Mode.

Helloween e o trupa „veche” din Germania, care în timpul show-ului s-a dovedit a fi cunoscuta de catre publicul din Romania. Dupa eșecul de anul trecut, la care am fost martori, de la Festivalul Rock Your Mind, tot în Sala Polivalenta, ne faceam griji ca vom avea parte de același spectacol trist, adormit, mult prea linștit cu participarea baieților de la Helloween. Din fericire n-a fost așa.

Citește totul despre venirea Hellowen în Romania numai din

Tags: