Rockereala la maxim

Apropo.ro / 20.06.2005, 11:03
Rockereala la maxim
A fost seara a rockerilor. Daca nu ai trecut macar o zi prin acea "stare" în care sa fi dat din cap ca un nebun atunci sigur nu ai avut loc în acea buluceala de la concertul Megadeth. O mare de oameni, de rockeri în toata puterea cuvantului, se stransese pentru a lua cu asalt Arenele

A fost seara a rockerilor. Daca nu ai trecut macar o zi prin acea „stare” în care sa fi dat din cap ca un nebun atunci sigur nu ai avut loc în acea buluceala de la concertul Megadeth.

O mare de oameni, de rockeri în toata puterea cuvantului, se stransese pentru a lua cu asalt Arenele Romane. Unul mai… vesel decat altul, cu plete ce fluturau triumfator în vant și cu tricouri negre care mai de care mai „periculoase” din cauza imprimeurilor.

În mulțimea aceea cu greu distingeai personalitați diferite. De la puștii de 15 ani care de abia gustau din experiența de rocker, pana la veteranii de 50-60 de ani pe motociclete, toți erau la fel. Diferite erau doar pletele. De la par scurt, adica pana la umeri (ce credeați!), pana la coame în adevaratul sens, caci ajungeau pana la gambe (picioare oameni buni!!!!). Așadar, Parcul Carol a fost invadat de oameni negri cu mult par.

Îngramadeala, alcoolul (mult, beți prea mult, oameni buni!), urletele…, toate au fost elementele de baza. De la intrarea în Arene intrai în atmosfera nebuna, caci se formase o coada infernala. Se amestecasera persoane care aveau bilete cu cei care vroiau sa stranga mana de la mana pentru a fi atenți cu bodyguarzii, care apoi din „neatenție” nu i-ar fi observat ca intra fara bilet. Te trezeai ca vin puști pe care nu-i vazusei niciodata și-ți cer bani pentru cheta ca „așa sigur intram. Fiecare da cat poate, doar sa strangem cat mai mulți bani”.

Dupa o ora și ceva am pașit în Arene unde am dat peste aceeași atmosfera nebuna. Doar ca mai turmentata, pentru ca la stand bautura era la discreție și nimeni nu controla nivelul alcoolului pe care-l consumase fiecare.

Citește cine a cantat în deschidere la Megadeth numai în

Tags: