“Rock’n roll, baby!”, un alt concert spectaculos marca Direcţia 5!

De: Nicoleta Nicolae / 26.09.2014, 15:29
“Rock’n roll, baby!”, un alt concert spectaculos marca Direcţia 5!
Un nou concept de show, un nou concert incendiar, un nou material discografic cu multe surprize muzicale şi reinterpretarea într-o variantă rock’n roll a celor mai cunoscute hituri marca Direcţia 5, dar şi cel mai recent single “Forever love”, în colaborare cu Lidia Buble, te aşteaptă pe 31 octombrie, ora 20:00, la Sala Palatului.

Ritmuri frenetice de chitară, solo-uri spectaculoase de tobe şi acordurile suave de pian sunt  elementele cu care trupa direcţia 5 garantează o seară de neuitat.
 
Direcţia 5 pregăteşte un show live în spiritul rock’n roll, ce o are ca invitat special pe tânăra şi talentată Lidia Buble, artistă care a cucerit topurile muzicale cu single-ul “Noi simţim la fel” şi alături de care membrii trupei au lansat piesa şi videoclipul “Forever Love”.

Single-ul este extras de pe albumul “Rock’N Roll, Baby!”, pe care trupa îl va lansa pe 31 octombrie. Surpriză va fi cu atât mai plăcută cu cât Lidia, considerarata una dintre cele mai bune voci din muzica românească, va cânta şi alte piese alături de trupă, interpretate într-o manieră diferită.
 
Numele şi tema centrală a concertului “Rock’n Roll, Baby! reprezintă o privire de ansamblu asupra întregii lor activităţi muzicale şi a spiritului artistic mereu liber al trupei, conturate în longevitatea şi experienţa de scenă de peste 21 de ani.


 
Biletele s-au pus în vânzare la Sala Palatului, Magazinul Muzică, Librăriile Carturesti, Humanitas, Diverta, reţeaua magazinelor Domo, Germanos, Orange, Vodafone, Inmedio, în Oficiile Postei Romane şi online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro şi www.myticket.ro

    Categoria I – 150 lei
    Categoria II – 100 lei
    Categoria III – 80lei
    Categoria IV – 70 lei
    Categoria V – 50 lei
 
Concertul “Rock’N Roll, Baby!” este organizat de către Cat Music şi îi are ca parteneri media pe Prima TV, Magic FM, Ring, Tonică, Ziare.com, eva.ro, traiestemuzica.ro, Urban.ro, Best Music, Info Music şi iConcert.ro.