Rocks (ex-Heaven) revine cu un nou single

De: Cătălina Matei / 02.06.2014, 09:04
Rocks (ex-Heaven) revine cu un nou single
Fosta membră a trupei Heaven revine în showbiz cu un posibil hit, în colaborare cu Ray Jams şi Mario V, pe care îl ştiţi de la refrenul piesei ”Străzile”, semnată BUG MAfia.

Single-ul “Gloria” vorbeşte despre drumul unui artist şi despre dificultăţile pe care le întâmpină, despre plăceri şi neplăceri, despre agonie şi extaz, despre câştiguri şi pierderi, despre oraş şi despre agitaţia de zi cu zi. Şi toate acestea sunt personificate sub forma unei femei pe nume Gloria.

„Am început să lucrăm la piesă, pe la sfârşitul anului 2012. Piesa a luat naştere dintr-o simplă joacă, în urma unei discuţii comico-filosofice cu Rocks… ”, declară Ray Jams.

Pe Rocks, vocea care dă viaţa refrenului, unii dintre voi s-ar putea să o cunoaşteţi sub denumirea de Roxy Rocks, ea aflându-se, cu câţiva ani în urmă, în componenţa trupei Heaven sau, poate, din videoclipul piesei “Mr. Right”, primul ei single.

“Rocks s-a retras din showbiz, dar rămâne, în continuare, una dintre vocile de top, cel puţin în cărţile mele. Despre Mario V pot spune că este minunat să colaborez cu el, fiind un artist pe care l-am admirat, încă din clipa în care l-am auzit pe refrenul piesei “Străzile”, feat-ul cu cei de la B.U.G. Mafia” , adauga Ray Jams despre line-up-ul artistic de pe Gloria.

Instrumentalul a fost realizat de Ray Jams, muzica a fost compusă de Rocks şi Mario V, versurile fiind scrise de cei trei artişti. Procesele de mixaj şi masterizare au fost realizate de Costin Milon la Super Sound Studio, artwork-ul îi aparţine lui Cătălin Cristea, iar de lyric video s-a ocupat Anton Valentin.