Rocsana Marcu a câştigat procesul. Tatăl Mayei, nevoit s-o recunoască!

Apropo.ro / 01.11.2012, 12:17
Rocsana Marcu a câştigat procesul. Tatăl Mayei, nevoit s-o recunoască!
Vedeta îşi doreşte acum ca în certificatul de naştere al Mayrei, fetiţa ei cea mare, să fie trecut numele tatălui acesteia!

Rocsana Marcu este, în sfârşit, învingătoare! Şansa a fost de partea ei, aşa că vedeta a câştigat procesul de paternitate pe care îl avea cu tatăl primei sale fetite, Mayra, fiul fostului primar din Giurgiu, Ştefan Adrian Iliescu. Acesta nu şi-a recunoscut până acum copilul şi nici nu a vrut să audă de fetiţă de când s-a născut. Şi-a dorit un băiat de la Rocsana şi pentru că dorinţa nu i s-a îndeplinit, a decis să uite că are un copil cu vedeta de televiziune. Rocsana Marcu se judecă de aproape trei ani de zile cu omul de afaceri care a refuzat cu desăvârsire să recunoască legal copilul. Pentru fetiţa ei, Rocsana şi-a dorit să se facă dreptate! A avut nervi de oţel, dar într-un final şi sorţi de izbândă! In cursul zilei de ieri, avocatul ei, Augustin Drăghiceanu Babaneacsa, i-a dat vestea cea mare: a câştigat procesul de paternitate al Mayrei! Astfel, fetiţa ei, care are acum 5 ani şi ştie adevărul despre tatăl său, va putea avea şi numele tatălui trecut în certificatul de naştere!

Avocatul Rocsanei Marcu, Augustin Draghiceanu

„S-a respins apelul formulat de către Iliescu Ştefan împotriva hotărârii prin care s-a stabilit paternitatea minorei Marcu Mayra Maria. S-au invocat aceleaşi excepţii privind prescripţia şi inadmisibilitatea acţiunii şi totodata s-a solicitat expertiza ADN. Cererea de apel a rămas nesusţinută împreună cu excepţiile iar Iliescu Ştefan a refuzat în mod nejustificat să se prezinte la IML pentru recoltarea de probe biologice ADN, fapt ce a dus la respingerea apelului formulat. Teoretic, din punct de vedere legal, hotărârea este definitivă putând fi pusă în executare în sensul menţionării numelui pârâtului Iliescu Ştefan, în actul de naştere al minorei Marcu Mayra Maria, la rubrica tatălui”, declară Av. Augustin Drăghiceanu Babaneacsa, avocatul Rocsanei Marcu.

Rocsana Marcu
„Era normal ca adevărul să iasa la iveală pentru că am avut mare încredere în justiţia din România!”, a adăugat şi vedeta care se pregăteşte să se lanseze ca artist solo, căci tocmai ce a semnat cu Sprint Media Group, care se va ocupa de-acum încolo de cariera ei muzicală.