Rod Stewart a divortat de Rachel Hunter

Apropo.ro / 30.11.2006, 15:30
Rod Stewart a divortat de Rachel Hunter
Rod Stewart a divortat de cea de-a doua sa sotie, Rachel Hunter, dupa un proces care a durat sapte ani, veteranul muzicii rock fiind acum liber sa se însoare cu logodnica sa, Penny Lancaster, informeaza thisislondon.co.uk. Divortul a pus capat unui mariaj de 16 ani din care au

Rod Stewart a divortat de cea de-a doua sa sotie, Rachel Hunter, dupa un proces care a durat sapte ani, veteranul muzicii rock fiind acum liber sa se însoare cu logodnica sa, Penny Lancaster, informeaza thisislondon.co.uk.

Divortul a pus capat unui mariaj de 16 ani din care au rezultat doi copii.

Stewart, în vârsta de 61 de ani, s-a casatorit cu Hunter, un top model neozeelandez, în vârsta de 37 de ani, în 1990, dupa o relatie de doar trei luni.

Cei doi s-au separat în 1999, iar Hunter a intentat divort în 2003 dar a retras dosarul la scurt timp dupa aceea. Stewart a intentat la rândul lui divort anul urmator.

Între timp, în 1998, Stewart a întâlnit-o pe Lancaster si au început o relatie, iar în 2005 a cerut-o în casatorie în timp ce luau cina într-un restaurant din Turnul Eiffel.

Stewart are sapte copii cu cinci femei diferire. Cel mai mare dintre ei este Sarah, în vârsta de 42 de ani, rod al unei relatii cu o studenta, Susannah Boffey.

În urma relatiei cu Penny Lancaster, Rod a devenit tatal lui Alastair Wallace, în vârsta de 12 luni, care este mezinul artistului.

Stewart este cunoscut pentru hituri ca „Baby Jane”, „Do Ya Think I’m Sexy”, „Maggie May” si „Sailing”. El a câstigat premiul Grammy pentru albumul „Stardust: The Great American Songbook Volume Three”, la începututl anului 2005. La sfârsitul aceluiasi an a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame de la Hollywood.

Mediafax