Rod Stewart e bun de plată! O fotografă îi cere 2,5 milioane de dolari

De: Cătălina Matei / 08.09.2014, 09:26
Rod Stewart e bun de plată! O fotografă îi cere 2,5 milioane de dolari
Cântăreţul britanic Rod Stewart a fost dat în judecată de o fotografă, care îl acuză pe artist că a folosit, fără permisiune, o fotografie realizată de aceasta în 1981 şi îi cere despăgubiri de 2,5 milioane de dolari.

Potrivit Mediafax, Bonnie Schiffman – care de-a lungul carierei sale a fotografiat multe celebrităţi, între care Michael Jackson, Muhammad Ali, Steven Spielberg şi Andy Warhol – susţine că Rod Stewart şi compania Caesars Entertainment au copiat o fotografie realizată de ea în 1981, fără să îi ceară permisiunea şi fără să îi fie plătite drepturi de autor.

Foto: Hepta

Rod Stewart şi Caesars Entertainment ar fi folosit respectiva fotografie atât pentru promovarea unei serii de spectacole susţinute de cântăreţ în Las Vegas, cât şi a unui turneu mondial al artistului, potrivit acţiunii depuse, joi, la tribunalul federal din Los Angeles.

Fotografia în cauză a fost folosită pe coperta albumului greatest hits lansat de Rod Stewart în 1989, „Storyteller”, şi îl prezintă pe cântăreţ cu spatele, cu părul aranjat cu „ţepi”, acest „look” fiind de fapt o emblemă a artistului britanic.

Foto: www.amazon.com