Rodie şi hibiscus pentru un ten luminos

De: Cristiana Trifu / 01.02.2018, 16:49
Rodie şi hibiscus pentru un  ten luminos
Tenul tău este tern şi lipsit de fermitate? Trezeşte-i strălucirea cu ajutorul ingredientelor naturale din produsele de îngrijire bio. Mizează pe extracte active din hibiscus şi rodie pentru a-i reda luminozitatea naturală!

Pielea noastră este prima expusă stresului cotidian şi elementelui perturbatoare ale mediului. Cei mai mari inamici?  Poluarea şi radiaţiile solare care duc la pierderea strălucirii şi elasticităţii tenului, dar şi la apariţia ridurilor.

Ei bine, o rutină de îngrijire corectă poate face o mare diferenţă! Un aliat de încredere pentru a un ten mai strălucitor şi fără pete pigmentare? Serul pentrul luminozitate de la Naturys.
Un astfel de produs minimizează gradual aspectul tern al tenului şi îmbunătăţeşte culoarea neuniformă. În plus, acesta oferă un boost de hidratare şi protejează împotriva agenţilor exogeni.

Cum foloseşti serul pentru luminozitate?
Dacă vrei să introduci un  ser pentru luminozitate în rutina ta de îngrijire, iată cum trebuie să procedezi.
După demachiere şi tonifiere, aplică produsul pentru luminozitate în mod uniform pe ten. Presează uşor pielea cu degetele pentru ca serul să pătrundă în piele şi să elibereze ingredientele active.  Aşteaptă 4-5 minute înainte de a aplica crema de faţă. Astfel, vei ajuta produsul să funcţioneze mai bine.
Dacă foloseşti un exfoliant AHA sau BHA, este important să îl aplici înaintea serului şi  să aştepţi 15-30 de minute.
Atenţie, produsele pentru luminozitate trebuie folosite împreună cu cele care oferă protecţie solară pentru a obţine cele mai bune rezultate!

Atuurile serului pentru luminozitate?
– Redă luminozitatea tenului
– Creşte fermitatea pielii
– Reduce pigmentarea
– Hidratează şi revitalizează pielea