Roisin Murphy a electrizat Sala Polivalenta!

Apropo.ro / 06.11.2008, 13:27
Roisin Murphy a electrizat Sala Polivalenta!
Sala Polivalenta a gazduit miercuri seara un show electrizant, al fostei soliste Moloko, Roisin Murphy.

Sala Polivalenta a gazduit miercuri seara un show electrizant, al fostei soliste Moloko, Roisin Murphy.

Artista nu doar canta, ci joca un rol, fiecare piesa aduce in scena alt personaj, a fost cu siguranta cel mai interesant concert la care am participat.

La ora 22.00, Roisin si-a facut aparitia intr-un mod spectaculos, lasand spectatorii cu gura cascata, aceasta a imbracat un costum neobisnuit, o haina neagra supradimensionata, extravaganta, de care s-a „eliberat” incet, pe masura ce canta.

Pe langa voce, capitol la care nu ai ce comenta, artista are un stil unic, ea a schimbat mai bine de zece costume ingenioase si pe tot parcursul concertului a pozat in diva, imagine care o prinde de minune.

Cantareata irlandeza, acompaniata de o trupa de patru instrumentisti si doua fete la backing vocals si-a inceput show-ul cu piesa „Overpowered„, care da si numele celui mai recent album al artistei, pentru ca la urmatoarea piesa sa spuna fanilor, „You Know Me Better„.

Pe parcursul concertului, Murphy a interpretat piese de pe cel mai nou album, „Overpowered„, de pe precedentul, „Ruby Blue” dar si cateva melodii de la Moloko-„It’s Nothing” si I Want You„.

Artista a incheiat concertul cu un bis in care, imbracata intr-un costum ce imita o camasa de forta, a cantat un cover al piese „Slave To Love” si a spus la revedere fanilor, cu promisiunea ca se va intoarce, pe ritmurile „Ramalama (Bang Bang)„.

Voce, imaginatie si cantece pe masura, intr-un cuvant… un show adevarat.

Overpowered

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE POZE DE LA EVENIMENT!

Roisin Murphy

Foto Eveniment: Cosmin Bararu