Roisin Murphy concerteaza la Sala Polivalenta!

Apropo.ro / 05.11.2008, 12:35
Roisin Murphy concerteaza la Sala Polivalenta!
Roisin Murphy se afla toamna aceasta pentru a doua oara in Romania!

Roisin Murphy se afla toamna aceasta pentru a doua oara in Romania!

Dupa show-ul sustinut vara trecuta pe scena B’estfest, artista revine la Bucuresti pentru un nou concert, ce va avea loc in aceasta seara la Sala Polivalenta incepand cu ora 20:00.

In deschiderea concertului va canta Sunday People, un nume nou din zona electro pop a muzicii romanesti.

Trupa, care si-a lansat cel mai recent album sub indrumarea renumitului grup De-Phazz, a fos aleasa de catre reprezentantii Roisin Murphy din mai multe propuneri de opening-acts.

Let Me Know

Considerata una dintre cele mai nonconformiste artiste ale Irlandei, Roisin Murphy si-a inceput cariera muzicala in 1994, alaturi de Mark Brydon, lansand un an mai tarziu primul album Moloko, „Do You Like My Tight Sweater?„.

Sound-ul, cu influente trip-hop, funk si electro, a impus rapid trupa pe scena dance underground.

In 1998, Moloko a lansat cel de-al doilea material discografic, „I Am Not A Doctor„, care le va aduce si succesul international: single-ul „Sing It Back” devine una dintre cele mai ascultate piese ale anului urmator, fiind inclusa pe nu mai putin de 110 compilatii!

Primul single de pe cel de-al treilea album Moloko, „Things To Make and Do”, intitulat „The Time Is Now” a fost de asemenea un adevarat succes, clasandu-se pe primele pozitii in topurile din intreaga lume.

Dupa turneul de promovare al celui de-al patrulea album al trupei, „Statues„, cei doi pun capat colaborarii de aproape 10 ani, iar Roisin decide sa continue pe cont propriu.

Primul album solo, „Ruby Blue„, promovat de single-urile „If We’re In Love” si „Sow into You”, a fost lansat in iunie 2005.

Cel de-al doilea album al artistei, „Overpowered„, a aparut la sfarsitul anului 2007, la scurt timp dupa lansarea single-ului „Let Me Know”, in colaborare cu Groove Armada.

Overpowered

Biletele pentru concertul Roisin Murphy din 5 noiembrie mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la pretul de 75 lei.