Rollercoaster XT 660X

Apropo.ro / 04.07.2005, 15:07
Rollercoaster XT 660X
Nume adevarat este Yamaha XT 660X, si se adreseaza acelei mici categorii de bikeri care nu gasesc satisfactii în sute de cai putere. Yamaha XT 660X se adreseaza celor care au destula experienta pe doua roti, si aici nu ma refer doar la vechimea permisului, dar care în acelasi timp sunt

Nume adevarat este Yamaha XT 660X, si se adreseaza acelei mici categorii de bikeri care nu gasesc satisfactii în sute de cai putere.

Yamaha XT 660X se adreseaza celor care au destula experienta pe doua roti, si aici nu ma refer doar la vechimea permisului, dar care în acelasi timp sunt îndragostiti de parcurile de distractii. Inspirata de modelele care alearga în campionatul mondial de supermoto, XT 660X garanteaza senzatii tari. Spre deosebire de generatiile mai vechi XT, în cazul modelului 2004 nu mai putem vorbi de un design „utilitar”.

Yamaha XT660X arata bine si se integreaza în noua linie Yamaha lansata de noile modele FZ6, YZF R1. Motorul este un monocilindru în patru timpi de 660 cmc racit cu lichid. Niponii au muncit pentru a crea un aer amabil noului XT; dispune de injectie, starter electric, jante de 17 inch, frane Brembo. Mai pot fi comandate o serie de accesorii care fac o trimitere clara spre zona de competitie.

XT 660X poate fi echipata optional cu un scut sanatos pentru protejarea motorului, protectii pentru ghidon si cadru, pabriz mic pentru dirijarea curentului de aer peste casca pilotului. Yamaha XT 660X se adreseaza celor care adora serpentinele. Te poti distra pe cinste la ghidonul acestei motociclete „inofensive” si în aglomeratiile urbane, fiind, poate, solutia ideala pentru a dezlega puzzle-ul circulatiei bucurestene.

ProMotor

Tags: