Rolling Stones cântă alături de Barack Obama (Video)

De: Gabriela Voicu / 22.02.2012, 10:37
Rolling Stones cântă alături de Barack Obama (Video)
Președintele american Barack Obama a cântat o piesă blues alături de trupa Rolling Stones, în cadrul evenimentului "Red, White and Blues" de la Casa Albă.

Mick Jagger l-a convins pe președintele Statelor Unite, Barack Obama, să ia microfonul și să cânte un blues, la o lună după ce a făcut senzație intonând o melodie soul.

Deși inițial a refuzat să cânte alături de membrii formației The Rolling Stones, Obama a cedat în final și a luat microfonul pentru a cânta „Come on, baby don’t you want to go… Sweet home, Chicago”, fără să urce, însă, pe scenă.

Pe 19 ianuarie, în New York, Obama a intonat melodia soul a lui Al Green „Let’s stay together”, la Teatrul Apollo din Harlem, unde participă la o reuniune electorală în vederea alegerilor prezidențiale din 6 noiembrie.

Mick Jagger, solistul formației The Rolling Stones, și-a început concertul la Casa Albă cu melodia „I Can’t Turn You Loose”, pe care spectatorii evenimentului „Red, White and Blues” au ascultat-o în picioare, ținând ritmul.

Când ești președinte, nu poți ieși seara la plimbare, pentru a-ți limpezi gândurile, sau sări în mașină. Este frustrant. Dar există și seri în care B.B. King și Mick Jagger vin la tine!”, a afirmat Barack Obama.

Acest concert, care va fi difuzat la televiziunea publică americană, este organizat cu ocazia „Black History Month”, luna în care Statele Unite își amintesc de contribuțiile comunității afroamericane la istoria și la cultura lor.