Rolling Stones: Nemuritorii

Apropo.ro / 05.08.2005, 16:05
Rolling Stones: Nemuritorii
Anul 2005 poate fi numit cu ușurința cel al marilor reveniri muzicale. Chiar daca doar pentru un concert de binefacere sau un videoclip scos din plictiseala, cele mai cunoscute formații cu vechime și-au facut apariția pe scena muzicala. De la Cream, Pink Floyd,

Anul 2005 poate fi numit cu ușurința cel al marilor reveniri muzicale. Chiar daca doar pentru un concert de binefacere sau un videoclip scos din plictiseala, cele mai cunoscute formații cu vechime și-au facut apariția pe scena muzicala. De la Cream, Pink Floyd, care s-au reîntors pentru o seara pe scena, pana la (aviz amatorilor de senzații tari) „batranii de aur”, Rolling Stones, care se pregatesc de mare lansare, mare.

Dupa o pauza de mai bine de șase ani! Cu un videoclip nou la piesa „Streets of Love” și cu un album la fel de nou.

Piesa va avea lansarea oficiala pe 22 august și va ieși pe suport CD și vinil în numar limitat. O alegere destul de ciudata pentru cei care au reușit sa darame de mai multe ori recordul de vanzari absolute în America și Marea Britanie.

Marea revenire va avea însa loc pe 21 august cand „stoneșii” vor concerta în parcul Fenway din Boston. Acest concert va fi primul de anvergura dupa aproximativ zece ani. Urmeaza patruzeci de concerte doar în America și Canda pentru 2005, iar în 2006 vor canta prin Mexic, America de Sud și toata Europa (poate ajung și la noi, ce spuneți?). Surpriza celor de la Stones pentru cei care-și vor cumpara bilete la concertele lor consta în faptul ca fiecare tichet va fi de fapt un un bilet virtual de membru al fan-clubului, prin care fiecare deținator va primi date despre turneul lor, imagini exclusive din culise, poze, momente din repetiții, piese, videoclipuri.

Afla mai multe despre Rolling Stones numai din

Tags: